Iste Pinksterdag, 9 juni om 11 uur vertrokken we vanaf het Raadhuisplein, dit keer met slechts 6 man, richting Vreeland…!  Na een prachtige 43 km fietstocht langs oa de Vecht, blakend in de zon, gingen we tenslotte weer op huis aan en genoten we bij Pim en Gonny van hun gezellige terras en tuin met schitterende flora en fauna…! De hapjes en drankjes gingen er goed in na de inspanningen op de fiets…!  Er werd gekaart voor de pot en de heren zaten om 20 uur in de woonkamer te kijken naar het vertrek van Max Verstappen in de race in Canada en daarna keken we naar de finale Portugal – Nederland, dat we met 1-0 helaas verloren…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Heel mooie fotos.
    Groeten uit een bewolkt Spanje….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.