Zoëven hoorde ik op deze zondagmorgen, 29 december 2019 het mooie, uiterst sentimentele nummer “The very best of you” bij de koffie op de radio….. en ik moest onwillekeurig aan de nog niet zo lang geleden overleden Jan Kaslander denken…! Jan werkte bij ons (M&M) in de veiling als inpakker, was trompettist, bassist en zanger van de WestPlas Melodians….! Hij was gek op de stem van Tony Bennett, die zo’n beetje als leermeester fungeerde…!

13399-692883cc7f.jpgJan Kaslander rechtsonder

De echte naam van de beroemde  Amerikaanse Jazz Vocalist was

Anthony Dominic Benedetto ( Italiaanse roots)

Net na de oorlog nam hij de artistennaam van Joe Bari aan, maar Bob Hope raadde hem aan om zijn naam te veranderen in “Tony Bennett”en zo gebeurde dit in 1950!

Tony geboren op 3 augustus 1926, nu 93 jaar zingt nog steeds, naar ik meen, maar zeker weet ik, dat hij op het feest oktober 2015  van de 100ste verjaardag van de reeds lang geleden overleden Frank Sinatra, nog een lied zong…en heel goed bij stem was!

Hier komt het lied van Tony Bennet, opgenomen in 1971… hij was toen 45 jaar.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.