In 1996 was André van Duyn als meneer Wijdbeens op bezoek bij de beroemde schilder en printenmaker Anton Heyboer in Den Ilp…!375px-Kunstenaar_Anton_Heyboer_krijgt_in_Den_Ilp_1e_exempla_De_drie_bruiden_van_Anton,_Bestanddeelnr_927-6143.jpg

Anton Heyboer met een paar van zijn vrouwen in de jaren ’70   (Anton H. 9/2/1924-9/4/2005)

Ik heb van deze opname  destijds krom gelegen van het lachen….!  En omdat U tijd zat heeft, is het echt de moeite waard om het helemaal af te kijken, want het wordt echt hilarisch aan het eind, als André en Anton een duet gaan zingen…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.