Vanmorgen, maandag 18 mei, om 4 uur werd ik wakker,,,! Ik vermoedde, dat het prachtige zwart/witte jacht van Feadship De Vries bezig was te vertrekken… en met m’n camera in de aanslag stond ik voor het keukenraam en even later op onze steiger aan de oostkant van onze woonboot!….!

IMG_3170

Rond half 5 lag het schitterende jacht op de Ringvaart, klaar om te vertrekken naar mooie betemmingen ergens op de wereldbol…!

IMG_3169-001IMG_3171-001

Bon voyage….!

Enkele dagen na dit artikel werd er een schitterend boeket door de Vries bij ons bezorgd…, met een zeer attent beschreven kaartje, waarop ze zich verontschuldigden voor het niet aankondigen van het vertrek!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Prachtig !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.