Het is heerlijk wandelen rond de Recreatieplas van het Haarlemmermeerse Bos bij Hoofddorp. Kiki en ik hadden hier al eerder op 10 en 17 december een wandeling gemaakt en dit keer op Zaterdag, 19 december, liep onze jongste zoon, Nick mee met z’n jongste zoon, Jim…!

Jim is een enorme sportman, dat kan je wel op deze foto zien, vlak bij hun woning op Zeeburgereiland…! Verder voetbalt hij, is tennisser, zwemmer, skieer en op school doet hij het voortreffelijk…! Zijn oudere broer Luke(13) doet het ook fantastisch….zelfde sporten en op school doet hij het ook geweldig goed!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.