Micke Muster is de componist en zanger van dit nummer…! Daar kon je heerlijk op swingen of rock’n rollen…! Werd er door de tegenwoordige jeugd nog maar zo gedanst…! Wie staat er op om dit weer een nieuw leven in te blazen….! het is 23 februari en ik ga zo een prik halen tegen de corona-ellende…! mag ook wel eens een keer op mijn leeftijd, bijna 83!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.