5 jaar geleden was Toon Toele, de bekende tapijtenhandelaar van de Overtoom, mijn vriendelijke en zeer gezellige kamergenoot op de hartafdeling van de VU…! Ik kon de Vu verlaten met een ICD in m’n borst, Toon kon helaas niet behandeld worden en stierf enkele jaren later…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.