De eerste 2 foto’s van onze tuin in 2021

De Forsythia’s zijn uitgebloeid, de Photinia doet het goed, de Pieris kleurt mooi rood, de Amelanchier en Esdoorn maken me blij. de Camelia , hier rechts onder, staat te krengen…, waarschijnlijk buxuskever ?! De lila seringen en blauwe Wisteria staan te popelen om tot bloei te komen, de 12 Hortensia’s zijn zo drastisch gesnoeid, dat ik waarschijnlijk pas in 2022 een goede bloei zal krijgen, de rozen vormen ook al knoppen en gaan een strijd aan met de Rhododendrons en Japanse Azalea’s…wie bloeit het eerst! De Citrusplant heeft heerlijk binnen gestaan bij goede vrienden Gon en Pim v.d. Zwaard. Pim bracht de plant 2 weken geleden en staat er goed bij en voor citroenen hoeven we van de zomer niet naar de groenteboer…! Er zijn heel wat bollen, hier en daar gepoot en daar ben ik zeer benieuwd naar en een paar zaaibakjes met div. zomerbloemen beginnen hier en daar hun kopjes boven de grond te steken, het blad dan…! Spannend allemaal!

Over een paar weken neem ik weer foto’s van nieuw leven…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.