Nancy Sinatra, de lieftallige echtgenote van Frank Sinatra, voor wie, Frank in 1942 de prachtige song “Nancy With The Laughing Face” op de plaat zette…een ode aan zijn lieftallige vrouw Nancy, die hem 3 kinderen schonk, maar in z’n leven niet trouw is gebleven…! De zong is gecomponeerd door een Amerikaan van Nederlandse afkomst Jimmy van Heusen, de tekst was van Phil Silvers….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Prachtig !!! 👏😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.