Onze generatie Mantels, neven en nichten, heeft weer een tik gekregen…! Kortgeleden is onze nicht Elly gestorven.

Tweede van links, beneden zittend. het tweede kind van mijn oom Klaas Mantel , de cactuskweker van de Poellaan en tante Menny, Elly ( 8-4-1936 – juni 2021)… Gestorven op de leeftijd van 85 jaar!

Een paar weken geleden, bij een bezoek aan mijn schoonzusje Lientje, in zorgcentrum Aelsmeer, wipte ik even binnen bij mijn nicht ELLY…en had nog een heel leuk gesprek met haar. Haar laatste woorden waren…Eddie kom je gauw nog een keer…, maar die mogelijkheid is me helaas ontnomen.

Op deze foto staan nog 3 overlevenden… Op schoot bij Opa Klaas (1972-1958), Greetje, geboren 1942, ik (Eddie), 83 jaar sta rechts naast mijn oma Maartje Mantel-Maarse en naast, zittend linksonder, net als Greetje een dochter van de jongste broer van mijn vader Jaap, Wim Mantel, de kruidenier op de Kanaaldijk in Rijsenhout,… Marita!

En om toch iets heugelijks te vermelden…: Marita ( geboren op 15 april 1937), is vandaag 5 juli 2021 60 jaar gehuwd met Jan Geleijn!

Proficiat lieve nicht en beste Jan!!!

( op de foto boven ontbraken nog 2 neven Pim ( derde kind van oom Wim) en Dirk derde kind van oom Klaas)…, die waren nog niet geboren!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.