Met goede vrienden Henk en Gré van 11 tot 2 uur ’s middags naar het eiland voor koffie, de lunch, de krant, een potje kaarten…altijd gezellig en dat doen we al meer dan 50 jaar. Broer Nico en schoonzusje Lientje waren er altijd bij, totdat Nico ziek werd en overleed in 2011….!

’s Middags zijn we met onze kaart-en fietsvrienden met z’n 8-ten…!

Henk en Pim

Gré en Jan

Op de vrouwen na, zijn wij mannen allemaal 80+…en we genieten enorm van de fietstochtjes, het kaartspel “Tachtigen” , de buitenlandse trips ( tot 2019) en ons zonnige eiland! Pim ontmoet ik regelmatig op de tennisbaan!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.