De bekende filmacteur Robin Williams (21/7/1951 – 11/8/2014) sloot zich aan bij de prachtige vrouwen van de Denver Bonco’s Pony Express, als eerste mannelijke cheerleader van de profvoetbal en prances…voor 70.000 juichende fans in Denver’s Mile High Stadium.

In het midden Robin Williams…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.