Maandag 6 september fietsten Kiki en ik naar de Markt in Amsterdam

Het was heerlijk weer en rustig…ook op dit mooie plekje, 10 km van Aalsmeer, de Nieuwe Meer…! Daarna door de bossen naar de sluis, vervolgens door het Vondelpark richting Noorder Markt…! Ik ging even naar De Blauwe Pan voor een kop koffie met heerlijk appelgebak met slagroom…! Toen Kiki klaar was met het sjokken over de markt, fietsten we weer naar huis. Totaal 45 km op de teller…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.