Mijn vader, Jaap Mantel, was de oprichter van de schoolvoetbal in Aalsmeer en dat was een enorme klus…! Er was animo genoeg, maar niet alle ouders in Aalsmeer van enthousiaste jongens konden de dure voetbalschoenen aanschaffen voor hun zoons en ik weet en dat hoorde ik pas later, dat m’n vader dan te hulp schoot…!

Bij VVA is vader Jaap, penningmeester, secretaris en voorzitter geweest en onlangs bij het vinden van een oude film ontdekte ik het filmpje van het Schoolvoetbal in Aalsmeer…. en maakte ik een paar foto’s. Ze zijn niet duidelijk, maar toch de moeite waard…!

M’n vader met hoed en achter hem Dik van Holland, die bij M&M werkte en m’n vader hielp bij de organisatie…!

Links mijn vader en rechts volgens mij een belangrijke persoon van de KNVB. Als iemand de naam weet van deze man, hoor ik dat graag…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.