Nat King Cole 1919 -1965, de fantastische zanger stierf helaas zeer jong…! Dochter Natalie, 1950 – 2015, mocht in 1991 deze opname maken met haar ongeveer 25 jaar eerder overleden vader….! ik vermoed, dat ze wat zenuwachtig was en daardoor niet helemaal goed bij stem…., maar het blijft een schitterend nummer…..en unforgettable!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.