1953 Een Bal Masqué in de Moulin Rouge in Hotel de Drie Kolommen jn Aalsmeer

Weinig te zien van het gemaskerde bal….behalve die lange jas dan, die ik droeg…! Ik danste daar op 15jarige leeftijd met leeftijdsgenote Trijntje Nijman (later Tineke). Achter ons danst Ron Meier van de kapsalon op de Kanaaldijk, rechts Johan Vreeken ( zoon van Dirk Vreeken), hier met Greetje Prins, die later met Henk Pannekoek trouwde…! Links zie je de molen van de Moulin Rouge en achterin in het midden de band “De Vrolijke Vrijbuiters”…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Sina schreef:

    Heel leuk deze en je vorige blogs !!!
    Dank je wel .👏👏🥰

  2. Sina schreef:

    Prachtig !!!👏👏👏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.