De voetballers van Aalsmeer I komen het veld op…! Links de onlangs 86 geworden Henk van Mourik, voor hem van Aussem. Rechts op het gras zittend supporters Lientje Smit, verloofde van broer Nico, Eddie Mantel en Henk van Gils. Van de mensen op de tribune zullen er niet veel meer in leve zijn…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Els T. schreef:

    Wat leuk je oude foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.