Daan’s feest op zaterdag 17 december met vrienden en vriendinnen duurde tot ong. 5 uur in de morgen op 18 december..

Op zondag 18 december werd z’n verjaardag gevierd met de familie…! Natuurlijk keken we naar de finale voetbal op de TV tussen Argentinië en Frankrijk.en het was enorm spannend. We hadden met onze franse schoondochter Beatrice het franse volkslied de Marseillaise gezongen, maar Messi met z’n team won. Hij had ons, Nederland, op 9 december de das om gedaan en Messi maakte zich toen, door zijn gedrag niet echt populair, maar tenlotte mocht hij de trophee omhoog houden en vergeven we hem zijn onsportieve gedrag!

De wraps waren uitstekend en we hadden ons uitstekend vermaakt.! Mijn camera liet het weer afweten…! Excuses daarvoor!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Nog van harte gefeliciteerd…👏👏🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.