Niet lang na het overlijden van zijn jongere, wereldberoemde broer, Michael, zong Jermaine het prachtige lied, Smile, gecomponeerd door Charly Chaplin bij het orkest van André Rieu in Limburg….! Het was het lied van Michael voor zijn jonge kinderen vlak voor het slapen gaan…! Ik vond het zeer emotioneel en velen met mij…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.