Willeke heeft van veel mannen gehouden en veel mannen hebben van Willeke gehouden….! Ik kan er zo een paar uit m’n mouw schudden…toen ze een jaar of 16 was of 16/17 had ze verkering met een Ajax-voetballer, Kootje Prins was de naam geloof ik en die heeft in z’n latere loopbaan ook nog in een film gespeeld, Fons en Peter Post, alhoewel Peter toen nog te hoog voor haar gegrepen was…In die tijd leerde ik haar heel kortstondig kennen. Ze was een vlot en levenslustig meisje, die net bekend werd in Nederland met haar platensukses van ‘Norman’…Niet kussen op het zebrapad’ had ze net opgenomen’, vroeg in 1962. Niet al te lang na onze kennismaking, huwde ze Joop Oonk, die haar een prachtige dochter Danielle schonk…John de Mol sr en John jr waren belangrijk in haar leven. John jr. schonk Willeke ook een zoon en ook alweer John genoemd, die het ook heel goed doet in het TV-wereldje. Soeren Lerby werd haar derde echtgenoot en van hem kreeg ze zoon Kaj.
Belangrijk in Willeke’s leven waren verder en ongetwijfeld op de eerste plaats vader Willy Alberti, maar daar buiten was ook haar broer belangrijk, Willem Ruis, Andre van Duin, Jeroen Krabbe en zo zijn er noge vele te noemen….iedereen hield en houdt van Willeke…!
Vanmorgen lagen Kiki en ik in bed nog even TV te kijken en kwam Willeke voorbij met een prachtig lied, dat ze in 2005 in Carre zong en waarbij bij veel mensen emotie loskwam….zo ook oa bij Jeroen Krabbe, als je goed oplet:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.