Afbeelding_202_1

Als trotse vader van drie zoons en opa van 4 kleinzoons mag je van POWER spreken….!

Het heeft niets met kapsones te maken, maar met het gevoel van verbondenheid en kracht en daar maken de vrouwen zeer zeker ook deel van uit!

Mijn vrouw is een echte Amsterdamse, een vrouw van stavast, absoluut de spil van onze familie,

eentje waar je niet om heen kan…..en al heeft ze mij gevraagd, het niet over haar te hebben in mijn WEB en haar beslist niet af te beelden, geloof ik niet, dat ik aan haar verzoek kan voldoen.

Er zal dus zo nu en dan…., omdat ik het niet laten kan, het 1 en ander over haar vermeld worden. Mijn 3 zoons trouwden een francaise, een half Italiaanse-half Jordaanse en een chinese. Met dit verse, buitenlandse bloed, zijn de genen van de jongste Manteltjes versterkt en kunnen we nog eeuwen blijven bestaan…., hoop ik!

Op de foto, genomen op mijn 65e verjaardag  op 4-3-2003 staat de gehele familie, op het jongste lid Daantje na, de tweede zoon van mijn eerste zoon, die dat jaar in december werd geboren.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Mooi Eddie! Wat een lekkere weblog is het zo geworden. Stijlvol… met jouw kijk op de wereld en je mooie foto’s en woordkeuze wordt het een heerlijke site om steeds weer terug te komen en nieuwe gedachten te ontdekken.

 2. Renardel de Lavalette, Raymond schreef:

  Mijn complementen voor Uw familie site.
  Erg compleet en mooi. Nog een vraag aangaande Alex Orloff Davidoff. Weet U of hij ooit voor zich zelf werkte?
  Ik heb informatie dat hij zijn eigen
  Export firma had. Weet niet of dit juist is.
  Nogmaals hartelijke dank.

 3. EDDIE schreef:

  @Raymond Renardel de Lavalette. Helaas weet ik niet wat Alex deed tussen beeindiging school en het in dienst treden bij M&M…. of hij zelfstandig bloemen exporteerde of id…ik weet het niet! Zal het navragen!

 4. Margrxc3xa9 schreef:

  Or schijnt in groentezaden gehandeld te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.