Dsc01750 Open Huis
29-7-2007 zondag
Nick en Mabel ontvingen familieleden, vrienden en kennissen op hun nieuwe adres Pieter Holmstraat 2 in IJburg voor een feestelijk open huis met een hapje en een drankje zoals dat heet….wel er was van alles te eten en te drinken, het was allemaal prima voor elkaar en erg gezellig. We konden zelfs de finish van de Tour de France volgen op de TV. De kleintjes konden voetballen op het pad. Opa-Daddy (dat ben ik) moest weer een zo nodig mee voetballen en viel daarbij op z’n achterhoofd, kleinzoon Arthur meeslepend in zijn val. De jongen hield er een blauw oog aan over…..en opa’s hoofd was een opengebarsten cocosnoot….nee hoor, het liep allemaal prima af. Kiki kwam onmiddelijk opdraven met een zak met ijs, de lieve schat. Ik had een ei op m’n achterhoofd en dat was alles…zelfs geen hoofdpijntje. Maar toch een goede leer voor de volgende keer….je moet niet op 69ste proberen kleintjes van 5 a 6 jaar te dollen,want dan ga je onderuit met mogelijke ernstige gevolgen. Het open huis was bijna een OPEN HOOFD!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Durf het bijna niet te zeggen. Maar moet erg lachen om je woorden.

  Die foto lijkt trouwens wel een kustzinnige uitvoering van een modern ballet. Al die mensen in spijkerbroek en uniforme kleren zo rond dat tafeltje.

  ben blij dat alles goed is.

 2. Pieter en Karin schreef:

  Eddie, je hebt een een leuke webside en zo worden we op de hoogte gehouden van het wel en we van jullie en de familie. Het lijkt me enig om op IJburg te wonen, dicht bij de stad en allemaal startende bewoners, waarschijnlijk ook heel veel jongeren. Toe wij in de Hornmeer kwamen wonen was het, niet zo grootschalig en zanderig, maar ook een starterswijk. Allemaal het onze eerste tuin aanleg, scholen zoeken etc. waardoor er een vrij grote band kwam. We zijn er vorig jaar verschillende keren door gereden en ook Blijburg bezocht.Groeten Karin

 3. eddie schreef:

  Karin, leuk dat je even gereageerd hebt…!
  M’n site wordt flink bekeken, maar reacties…ho maar, dat is voor veel mensen te veel werk! Bedankt hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.