Naakt_2002 Op 15 april 2002 nam ik na 41 jaar afscheid van m’n werkzaamheden op de bloemenveiling van Aalsmeer.

M’n collega’s hadden gezamenlijk gedokt voor een passend afscheidscadeau… een prachtige schildersdoos met alles dr’op, dr’an en dr’in!

In 1993 had ik een heel groot schilderij gemaakt, wat ik bij de verkoop van Uiterweg 192 heb laten hangen en wat er nog steeds hangt, zoals ik kortgeleden heb mogen konstateren.

In 1998 tijdens de ziekte van mijn broer schilderde ik het reeds eerder op m’n site vertoonde ‘meisjes onder de bomen. April 2002 moest ik dus weer aan de slag met m’n door geweldige collega’s verstrekte schildersdoos…! Zo werd dus dit ‘naakt geboren. Toen werd ik weer te druk in mijn lijf, er waren zoveel hobbies, sporten en werkzaamheden te beoefenen of uit te voeren…., zodat m’n penselen weer verdroogden en de doppen op de olieverftubes weer muurvast kwamen te zitten!   Nu kriebelt het weer…..en binnenkort ga ik weer aan de slag. Ben benieuwd, wat voor gedrocht er weer op het linnen verschijnt.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.