Afbeelding_122_1

De laatste verjaardag van mijn moeder, Hazina Mantel-Spaargaren, op 7 November 2002.

Een half jaar later stierf ze op 94-jarige leeftijd.

Op deze foto staat ze met links mevr.Rie Baardse, een fantastische vriendin…!  Tussen mevr. Baardse en mijn moeder, zit Henk van Mourik, een vriend van mijn broer en mij, al 60 jaar lang!

Henk, de bekende Aalsmeerse voetballer van VVA in de jaren 60/70, werd door mijn moeder ‘mijn derde zoon’ genoemd, omdat hij al als heel klein overbuurjongetje bij ons over de vloer kwam.

Op schoot bij mijn moeder zit Arthur, mijn oudste kleinzoon. Op de schoot van Bea, de franse vrouw van zoon Jacco, zit Max. De grote jongens zijn de kleinzoons van broer Nico, Jeroen en Bart de Jong en daarachter staat Edward, mijn tweede zoon, met zijn tweede zoon Alexander op zijn arm.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.