Het werd weer eens tijd voor een mooi stukje muziek.

Na ‘Unforgettable", wat ik eerder dit jaar heb laten zien en horen, vond ik dit nummer ook de moeite waard om op mijn site te zetten….! (Wanneer u dit nummer wilt horen, zult u moeten grasduinen in een eerdere maand…augustus of julie)

Nathalie en haar veel te vroeg aan kanker overleden vader Nat King Cole zingen dit schitterende nummer met veel gevoel, waarover zowel vader als dochter ruimschoots beschikken….! En daarbij de techniek staat voor niets. Nathalie was nog maar een klein meisje toen haar vader zijn ogen definitief sloot.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.