Schooljaar 1949/50 6e klas Columbiaschool

Img330_1 Van links naar rechts:

Willy van Haarlem, Tineke Baardse,Lenie de Jeu,Kees Eveleens,Hanneke Londo (de langste van de klas), Wim Spaargaren, Tineke v/d Beukel, Meester Woudstra, Sina v/d Laarse,       Eddie Mantel, Gerrit (Grom) v/d Laarse, Jan Harting, Kees van Zanten, Gerrit Mieremet, Wim (poppekast) Spaargaren, Piet Spaanders, Donnie Oppedijk, Marcel van Toren en Bergen. Onder:

Boudewijn van Vliet, Kees Havinga, Kees(sie) Pannekoek, Herbert Francis, Henk van Zuilekom, Frans Dietse, Trijntje Spaargaren, Wil Spaargaren, Lenie van Baak, Bert Woudstra, Adrie Risseeuw, Gert Wentzel, Nelie de Hartog, Anneke Berghoef en Greetje van Maanen.

Mochten er bij de 4550 web-bezoekers sinds April dit jaar iemand zijn, die zich zelf, een familielid of kennis herkent, laat dit dan aub. in een reactie weten…! Dank je!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. J.van Baak schreef:

  Eddie
  Mijn “grote”zus staat op de foto.Ik heb
  hem afgedrukt en opgestuurd.Vond ze erg
  leuk.Ze heet nu Papegaay en woont in Purmerend.Haar “kleine” broertje Hans zat 2 klassen lager.Zelf heeft zij geen
  computer.
  Hans.

 2. Eddie@ schreef:

  Beste Hans Doe je lieve zus de hartelijke groeten van me…we hebben een tijdje met elkaar gegaan. ‘Hebben met’heette dat toen…!Ik heb heel goede herinneringen aan haar!

 3. Janita Nensey Mantel schreef:

  Ik heb een paar fotoos van je gecopieert en ben een klein fotoalbumpje voor je aan het maken. Ben de laatste tijd veel met oude fotoos bezig,zou dat mijn leeftijd zijn? Al die herinneringen,al die oud ooms en tantes. Ik doe het met een glimlach maar toch dacht ik vanmiddag… raar er is niemand meer in leven, en op de fotoos zijn ze jong, hebben plezier en kindertjes,ik vind het een vreemd gevoel geven, waar ik toch een beetje verdrietig van wordt.Over heel veel jaren hoop ik dat mijn kleinkinderen al die oude fotoos bekijken en er over na denken hoe het leven toen was. groetjes je achternicht Janita

 4. Eddie@ schreef:

  Het is absoluut leuk om in oude albums te neuzen ……!
  Binnenkort zal ik weer eens een oude
  ‘Mantelfoto’ op m’n site zetten.
  Ben heel nieuwsgierig naar het albumpje, wat jij aan het maken bent….!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.