Begin jaren ’70 vorige eeuw raakte ik helemaal van slag, wanneer dit nummer gedraaid werd…!

Billy Paul raakte steeds weer een gevoelige snaar…., of ik nu in de auto zat, of thuis op de bank lag, ik raakte steeds weer emotioneel van de kook.

Vanmorgen, kreeg ik plotseling weer dat vreemde gevoel, zonder de muziek te horen….., maar het bracht me er toe, de muziek op te zoeken en binnen een paar seconden had ik het gevonden, echter in een uitvoering van Michael Buble, 1 van mijn meest favoriete zangers van tegenwoordig…!

Hij zong het prachtig, maar op 1 of andere manier kon het me toch niet zo pakken als de uitvoering van BILLY PAUL, de originele uitvoering dus …. en die vond ik daarna heel snel!

Ben je er voor in de stemming……neem even de tijd, leun wat achterover…. en geniet van dit hartstochtelijke nummer!

Laat mij eens in een reactie weten aub, wat jullie er van vonden.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.