Annamaria_giannattasio

Terwijl moeder Anna-Maria (foto links) en vader Edward hard aan het werk waren voor *PUUR in Amsterdam, ging ik met hun zoons Arthur(7) en Alexander(6) naar de sportschool Amstelhof in de Kwakel.

Eerst een half uur een balletje trappen. Helaas waren alle banen voor tennis bezet, dus tennis werd helaas van ons programma geschrapt.

Daarna een uur met de knullen in het zwembad, de whirlpool, het turkse bad en de sauna.

Alexander vond het te mistig in het Turkse bad en liet het al gauw afweten. De sauna, dat vonden ze erg lekker, maar dan wel op de onderste zitplaatsen, waar het niet al te warm was….en niet langer dan 5 minuten.

Daarna maar weer in het zwembad, waar Alexander liet zien, dat het tijd word om af te zwemmen. Arthur, die al z’n A en B heeft, zal zeker dit jaar z’n C-diploma halen. Hij dook het halve zwembad onder door, om dan nog eens diep tussen mijn benen door te zwemmen. Daarna onder de warme douche  ter afsluiting van het sportieve gebeuren van vandaag.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. ork schreef:

    bol .com dan vind je je neef weer gauw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.