Img701 Een goede vriendin van mij, Joke Wegman van RADIO AALSMEER liet me  weten in haar programma ‘W.op Zondag’ een oude foto voor mij gevonden te hebben van het treintje over het kanaal richting Hoofddorp.

De foto is genomen na 1912, maar welke datum precies, weet ik niet. De fotograaf stond op de kanaaldijk en nam de foto richting Oud Schiphol.

Het leuke om te weten, voor mijn familie althans, is, dat achter het stationsgebouw nu mijn "woonstek’ is…..een klein natuurgebiedje, waar mijn vrouw en ik heel plezierig wonen!

Mensen, die Radio Aalsmeer niet kennen, zouden eens moeten luisteren naar Radio Aalsmeer…., bijvoorbeeld op Zondag van 1 tot 2, een heel prettig muziekprogramma van Joke of kijk eens op Google naar hun website!

Draaibrug_over_de_ringvaart

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.