Img949

Oma Mantel (64), uiterst rechts, 4 maanden voor haar overlijden bij ons thuis in de Hortensialaan op mijn vader’s 40ste verjaardag.

Nunspeet

Van links naar rechts neef Appie Tuning, Tante Matje Tuning-Spaargaren, Lenie Jongkind ( later Lenie Offerman-Jongkind), oma en daaronder Eddie en Nico, mijn broer, met ijsje.

Alleen Lenie, Nico en ik zijn nog in leven….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Liesbeth Mantel schreef:

    Beste Eddie, ik werp af en toe stiekem een blik op je website en vind hem erg leuk. Af en toe komen er foto’s voorbij van mijn (over)grootouders die ik helaas niet of nauwelijks gekend heb. Ik ben de dochter van Pim van Willem Mantel en Lijda Mantel-Maarse, en een nichtje dus van Marita en Greet. Ik ben op je site gekomen via de link op Mantel Family. Op deze foto meen ik dus ook mijn overgrootmoeder te zien, klopt dat? Met hartelijke groeten,

    Liesbeth Mantel

  2. eddie schreef:

    Ja, Liesbeth, dat klopt…! En heel leuk reacties van achternichten te ontvangen. Ben nu bezig met mijn overgrootvader en jouw bet-overgrootvader Jan Mantel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.