Img051

De jonge Wendy….!

Zou dit Wendy van Dijk zijn?

Img052

Een jaar of 5 geleden werd in Leimuiden op het verjaarsfeestje van mijn oudste kleinzoon Arthur de foto van het meisje gemaakt.

Verleden jaar kwam ik deze foto van de Wendy van Dijk tegen en toen moest ik onwillekeurig aan die foto van het jonge meisje uit Leimuiden denken….! Hoe zou Wendy er echt uitgezien hebben op die jeugdige leeftijd….?  ’t Kan vast niet veel verschillen met het meisje op deze site……!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. k.groeneveld schreef:

  Goedemiddag, Ik geloof dat u zich vergist. Ik heb haar goed gekend en ik kan u zeggen dat de bovenste foto absoluut niet Wendy van Dijk is in haar jonge jaren.

 2. Eddie schreef:

  @Hr. Groeneveld dit meisje was een kleuter uit Leimuiden, zoals ik schreef onder de foto’s…en niet Wendy van Dijk.

 3. Nounou schreef:

  hmm, mss is het raadzaam om eerst de oogkleur te vergelijken…
  Verder is de enige gelijkenis te vinden in beider schattige uitstraling, vrees ik.

 4. Kimberley / Wendy XD schreef:

  HAHA, ik Wendy! Had wel grappig geweest maarja HELAAS! Ik vrees dat dit er iets meer op lijkt: http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/2006/09_september/royalty/images/wendy-van-dijk-vr258-282.jpg

 5. Eddie schreef:

  @Kimberley…toen ik het artikel plaatste, wist ik wel, dat jij het was…neem de kleur van de ogen alleen al…maar ik vond iets in de uitstraling van jouw foto, dat me aan Wendy deed denken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.