60 jaar geleden, in 1949 nam Doris dit heerlijke rustige nummer AGAIN op….en het blijft een genot om naar haar te luisteren. Ze verschafte de jeugd van toen zowel over de radio als in de bioscoop een onbeschrijflijk genoegen….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Janita Nensey Mantel schreef:

    Ook hier stond het op de voorpagina van de Kalheej times. Werkelijk verbijsterend. Er staan zelde vervelende berichten over Nederland hier in de krant, en nu dit. Dit is het 2e in 4 jaar tijd. De eerste over die wit harige politiekes (bah)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.