Img133 1943  Apeldoorn

Een leuk gezelschap van Mantels en Spaargarens

van links naar rechts:

Ab Carels, zoon van Jurien Carels, de kleermaker uit de Marktstraat en Geert Carels-Spaargaren (midden van de foto in gestreepte jurk), naast Ab komt vervolgens wijlen Maarten Bol, zoon van Maarten Bol sr. en Maatje Bol-Mantel, Dinie Carels (later Vervloed-Carels), een oudere nicht van mij nog steeds woonachtig in het grote witte ouderlijk huis in de Marktstraat. Dan haar moeder dus, Geert Carels-Spaargaren, reeds eerder genoemd, staand mijn moeder Hazina Mantel-Spaargaren met haar schoonmoeder, mijn oma dus Maartje Mantel-Maarse, een jaar voor haar overlijden.    Daaronder 2 mistroostig kijkende kinderen Eddie en Nico Mantel.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.