Ik heb zin in dit nummer van Glenn Miller….Perfidia….kan best zijn, dat ik in de twee en half jaar website het nummer al eerder geplaatst heb….maar waarom zou dat niet mogen…..ik draaide vroeger m’n 78 toerenplaten grijs….en nu we  het over grijs hebben….ik zit met m’n laptop in de woonkamer en kijk naar buiten over het grijze water van de Mettenhoekse Plas…grijs door de weerschijn van de grijze lucht….ik had vanmorgen toen ik m’n ogen open deed zin in een baaldag….en waarom ook niet..het kan en het mag……bleef even langer in m’n nest liggen…..keek met 1 oog naar de "Bold" waarvan de verhaallijn gewoon rustig voortkabbelt met de voorspelbare en doorlopende partnerruil….m’n vrouw was aan het tennissen en ik had het rijk dus alleen…de thee stond op me te wachten en het bakje met yoghurt met rozijnen en muesli verdween op een zeer relaxte manier, terwijl ik op m’n laptop zat te lapzwansen….!

Gisteren was ik actiever…. snoeien..en hoe…en een partijtje tennis half in de mieser…regenen kon je het niet noemen.  Ik hoop, dat je Perfidia tijdens dit slappe gezwam aangezet hebt….want dat is zo lekker op een grijze dag!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.