Danny de Munk zingt met voormalig K3’tje Kathleen Aerts het duet ‘Dat afgezaagde zinnetje’…!

Eerder had ik dit simpele maar ozo leuke liedje op m’n site gezet…. Something stupid met Frank Sinatra en zijn dochter Nancy, ook een keer de geweldige uitvoering van Robbie Williams met Nicole Kidman en niet te vergeten in het Nederlands dus met Willy Alberti met de nog jonge Willeke Alberti.

Kathleen zingt dit nummer als twee druppels water gelijkend op de uitvoering van Willeke Alberti….! Danny de Munk zingt het heel lekker, maar volgens mij is z’n stem nog niet helemaal de oude…. , maar het is toch absoluut weer leuk genoeg om naar te luisteren…en te kijken natuurlijk!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Josina schreef:

  Wat jammer dat ze er noet meer is!
  Wij hebben genoten van haar in de cockpit en Blue Note,eerst gingen we dan naar de Lucky Star en daarna de ronde en eindigden dan in Shehezade.Maar Pia Beck was altijd swingend,voorals als ze een aantal goede muziekanten er bij had,genieten was dat,ik hield ook van haar heze stem.
  Liefs Pedro en Sina

 2. eddie schreef:

  @Sina
  Ja…zo komt aan alles een eind!

  Een vraagje…. kan je me niet een foto emailen van jouw zingend bij een band, bijv. uit de jaren 50 of 60?? Met permissie om of te beelden op mijn site?
  Liefs Eddie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.