Img311 1957 Feestje in Zwanenburg

Je moet me niet vragen, waarom ik deze foto op m’n site zet…..! Het is zomaar een foto uit 1 van m’n 90 foto-albums…..Ik kom zo’n foto tegen en denk dan ja…leuk,…gewoon doen.

M’n hele site hangt van toevallige impulsen aan elkaar…. en daar is m’n weblog gewoon op gebaseerd….’t springen van de hak op de tak, of je het nu leuk vindt of niet…!

En er valt iets over deze foto te vertellen…. het was trouwens dik 5 jaar voor ik m’n echtgenote leerde kennen… en dan moet het geen probleem zijn!   

Ik was bijna 19 jaar, zat nog op de RMTS, speelde in een band met neef Ab Carels, hier links op de foto, die met Rietje danst, volgens mij een nicht van het feestvarken stewardess Ellis Verhoog, een heel goede vriendin van mij, waarmee ik hier dans …! Knappe meid…toch?

Rietje is wat later in Canada met de tweelingbroer van mijn nicht Marry Bol getrouwd, Maarten. En de broer van stewardess Ellis Verhoog  was reeds getrouwd met de tweelingzus van Maarten, Marry… het ziet er allemaal ‘complicated’ uit…. en dat was het ook!

Met mijn neef Ab heb ik heel wat beleefd in die prachtige jaren ’50….. maar daar houd ik het verder bij!   Er zal nog wel eens een vriendinnetje de revu passeren…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.