Foto genomen door de 5e kaartvriend oom Jo Hofman, de vader van Ab Hofman.

Img310 Onlangs had een oud werknemer (student die wat bijverdiende) van M&M, Dirk Spaargaren mij geemaild en verteld, dat hij mijn website ontdekt had…!

Ik heb daarna een serie foto’s van de kaartvrienden uit de jaren ’50 laten zien, waarop zijn opa (ook) Dirk Spaargaren te zien was…!

Deze foto kwam ik zoeven tegen….en is eigenlijk de leukste en ik vond, dat ik die ook nog maar even moest afdrukken…!

Van links naar rechts (voor mij) Oom Dirk Spaarman, dir. van de gasfabriek in Oostzaan, vriend van mijn vader, later de schoonvader van helaas wijlen Henk van Gils, dan Toon van Bommel op de rug gezien, gehuwd met tante Krien, een oudere zus van mijn moeder, daarna Dirk Platje, zoals hij bekend stond, Dirk Spaargaren dus en als laatste vader Jaap Mantel, 5 jaar voor zijn dood in het Olympisch Stadion.

Wat hadden die mannen het naar hun zin… daar op de Westeinder Plas!

Heel gek…, als ik naar die mannen kijk, denk ik…. 4 oude mannen…. ze zijn daar echter ong. 20 jaar jonger, dan ik nou ben….! Echt heel vreemd, vind ik dat….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.