De drie over gebleven Mills Brothers, Herbert, Harry en Donald, zingen hier in hun nadagen op een voortreffelijke wijze "Basin Street Blues" ……!  Waarschijnlijk in 1978 (?) ongeveer  4 jaar voor de dood van Harry in 1982, wat ook het definitieve einde betekende voor de fantastische lange carriere van de Mills Brothers. De laatste 2, Herbert en Donald, verlieten ons resp. in 1989 en 1999.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.