Scannen0006

Aan een verzoek van Bert de  Rijk om deze klasfoto van de Chr.Mavo De Wiekslag 1972/73 te plaatsen, heb ik bij deze  voldaan…..!  Maar het is niet de bedoeling, dat ik doorlopend gehoor geef aan zulke verzoeken.

Het was een leuke foto en ik dacht waarom ook niet. Ik ken persoonlijk niemand van deze foto, maar er zullen zeker Aalsmeerders zijn, die zichzelf of iemand anders herkennen.

Hier komen de namen: Jan van Doorn, Wim Vermeulen, Jan Buis, Jan Willem de Jong. Arend de Wit, Mario Groeneveld, Nico Hooiveld, Arde Groeneberg en Bert de Rijk. Willy Kriebel, Geertje Vrolijk, Johan Kluis, Maarten Alderden, Wolter Moes, Marga van der Laarse, Hans van Leeuwen. Ben Splinter, Dirk Stevens, Dirk de Graaff, Harry Olij en Mevr. van de Berg Smith. (namen genoemd door Bert de Rijk).      Nu enkele dagen later realiseer ik me, dat de laatstgenoemde Mevr. v.d.Berg-Smit moet zijn, Elly, een oud buurmeisje van me uit de Hortensialaan…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.