In de de dikke Nieuwe Revu 51/52 van 22 december 2010, 156 pagina's, las ik op pagina 80 (tot 85) een prachtig artikel over 30 invloedrijke Nederlanders online… DE NIEUWE MACHT….. en tot grote verrassing kwam ik daar ook de naam van onze schoondochter Anna-Maria tegen.

Tot voor kort kreeg je pas invloed via de geijkte carrierepaden. Je knokte je omhoog binnen een multinational of schreef – om twee uitersten te noemen – stukjes voor kranten en bladen. In elk geval begon je onderaan. De Nieuw Invloedrijken pakken het anders aan. Op internet, met een goed idee, want dat gaat stukken sneller. (aldus Wim Spijkers in het blad de Nieuwe Revu)

Op blz. 83….:

2008 annamaria_giannattasio 41 jr

Img965

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.