Ik kreeg n.a.v. een vraag van Dirk van der Wal betr. een foto van het Rozenstraatschoolgebouw een email van Joke Wegman met 2 bijsluiters… een krantenknipsel van het gebouw en een foto van de klas uit 1953, die ik graag op m'n site zet…. want vriend Martin Vooges en webvriendin Joke staan beide op de foto…. en er zullen ongetwijfeld mensen zijn, die zichzelf  herkennen op de foto….:

Img275 

met tekst van Joke Wegman:

De 2e klas lagere school met juffr. Klap op de achtergrond…een beeldschone dame, die in de kost was bij Nel Eveleens. Nel verkocht staatsloten in haar huis in de Dahliastraat.

Je ziet linksonder Martin Vooges, daarboven zit ik tussen Kees Sahin, die een paar jaar geleden op 62jarige leeftijd is overleden en Dikkie van der Zwaard.

Ineke Posthuma van de Oude Veiling in die mooie witte bloes…! Nico Tas, dir. van Fokker geweest.       Hans oud, Ina Schenkius…en zo kan ik nog wel even doorgaan…Lia Bol, Marry Simons, Anneke van Holland…, etc.etc.

 

  

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Margrxc3xa9 schreef:

    Ome Eddie/Joke, wat zou mijn moeder deze foto mooi gevonden hebben,er staan allemaal oud-leerlingen van haar op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.