Van de week stond in de Telegraaf een leuk artikel over de SocialSofa, bedacht door Cabaretiere Karin Bruers 7 jaar geleden…! In Oisterwijk kwam de eerste bank tot stand, gemaakt door en voor wijkbewoners…!bankjeNu staan er door het land, van Texel tot Heerlen, zeker duizend Mozaiekbanken…!
Ook Aalsmeer heeft een fraai exemplaar…
bank 1Op het eind van de Kanaalstraat, (in het verlengde van de Zijdstraat) staat zo’n bank….en daar kan je gezellig naar de bootjes en boten op de Ringvaart kijken…!bankx2En zo kijk je de Kanaalstraat en Zijdstraat in, met mooi zicht op de kerk.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.