In de Telegraaf van vandaag:
DSCN2367-001

download
266px-Ad-van-der-gein-1333392971Ad van de Gein (18-5-1922-28/8/2014
De mensen, die de Max-productie ‘Krasse Knarren’ geheel of gedeeltelijk gezien hebben, zullen de charmante oude pianist en leider van het Cocktail-Trio uit de jaren ’50 wel goed voor de geest kunnen halen…! En de ouderen onder ons van 65 tot 95 kunnen zich ook nog wel het befaamde Cocktail Trio herinneren…hier komt even een nummertje uit die tijd.
cocktail-trio-300x198

Van 1954 tot voorjaar 1958 was ik de drummer van de Aviola’s. Ik nam toen afscheid van de band, omdat ik in militaire dienst moest en daarna oa naar Zweden voor de taal…! M’n drumstel werd verkocht…maar hier komen nog even 2 foto’s
uit 1957 van de Aviola’s.
aviolas 1957Aviola's 1957 Oude VeilingHelemaal rechts neef Albert Carels, de saxofonist en bandleider van de Aviola’s..!
Waarom deze foto’s van de Aviola’s en wat hebben ze met het Cocktail Trio te maken..?! Welnu het verhaal gaat…ik speelde toen al niet meer bij de band…dat Albert Carels met zijn band in het voorprogramma zat van het Cocktail Trio.
Ab stelde zich netjes voor aan Ad van de Gein,Tonny More en Carel Alberts… aangenaam kennis te maken, ik ben Albert Carels, waarop de bassist van het Cocktail Trio schaterend antwoordde… én ik ben Carél Alberts!
Onze band had ook een nummer van het Cocktail Trio op het repertoir staan ‘De Man in de Maan’, een minder bekend nummer en ik was de van lullum, die dat lied zo nu en dan moest zingen, buiten de engelstalige nummers om… hier komt de tekst:
CCF29082014_00000-001
Ja, dat waren nog eens tijden…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. A.CARELS@CAIWAY.NL schreef:

    Een heel mooi stukkie Eddie en wat jammer dat de laatste van het cocktail trio is heengegaan. Ik heb de uitzending nog gezien en hij hij leek me nog zo kras. Groetjes

  2. janita mantel schreef:

    Van jou kreeg ik de tip om dit programma te kijken, echt genieten. Zo triest , was een lieve man.

  3. mantelpower schreef:

    Jij was nog te jong om iets van de nadagen van het Cocktail Trio meegemaakt te kunnen hebben…..het was jolige muziek voor op bruiloften en partijen…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.