Het is al weer heel wat jaartjes geleden, dat ik Wouter Hamel voor het eerst zag en hoorde  bij zijn eerste optreden voor de TV.

En ik zei toen….’die gaat het helemaal maken…misschien niet bij de fans van rappers of lawaaiige  stampmuziek, maar meer bij mensen die van een goede stem houden bij een lekkere band… ja ik denk, dat zijn ster rijzende is!   En hetzelfde zeg ik nu bij het zien en horen van Jord!

Vandaag was deze zanger, songwriter te gast bij ‘Koffietijd’ met een uitstekende band….! Éen van de twee achtergrond meisjes zag ik aan voor de beeldschone ‘Maan’…., maar dat zal ik wel verkeerd gezien hebben, die is zelf veel te goed geworden om in een achtergrondduo te staan!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.