Zondag, 2 April, vierde Tonie Giannattasio zijn 75ste verjaardag in het v.d. Valkhotel in Akersloot…!

De schoonvader van onze tweede zoon, Edward, en vader van Anna-Maria, had met zijn echtgenote Rietje ons uitgenodigd om bij het feest aanwezig te zijn. Helaas zijn de foto’s niet scherp, omdat ik tegen het lichte raam in moest fotograferen… Excuses daarvoor!

 

Het eten en drinken bij van der Valk was weer fantastisch, zoals altijd….! de hoogtepunten waren de felicitaties van kleindochter Larissa vanuit Indonesie en de taart, waarin het geheim verborgen zat van Soraya, de jongste dochter van Tonie en Rietje Giannattasio, die zwanger is….en zelf ook niet wist of het een jongen of een meisje zal worden…?! De banketbakker  zou de taart met blauw of rose vullen.

De vulling was rose  en er ging gejuich op, vooral oma Rietje liet goed horen hoe blij ze was….!

Het was een heel gezellig feest…. en we zaten om 14uur 30 weer voor de buis voor Ajax- Feyenoord! (2-1)

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.