Er werd in 1932 ook gefietst…!

Van links naar rechts: Tante Bar van Maanen v.d.Schilden, Oom Jan van Maanen, dan 2, die ik niet herken, vervolgens tante Lijda Mantel-Baarsen, m’n moeder Hazina Mantel-Spaargaren en mijn vader Jaap Mantel.

Intussen heb ik de namen van het tweede stel op de fiets:  Dirk Bol en verloofde of echtgenote, woonachtig op de Uiterweg aan het eind bij de laatste brug, naast mijn oom Jo en tante Ko Hofman. De huisjes zijn al weer geruime tijd opgeruimd en vervangen door prachtige villa’s…!  Hij was dozenboer… en leverde bloemendozen aan de exporteurs op de veiling en was de broer van Piet en Jan Bol.

Van links naar rechts vader Jaap Mantel, moeder Hazina,staand Dirk Bol, zittend zijn echtgenote, oom Wim Mantel, tante Bar van Maanen en tante Lijda, moeder van Marita Gelijn-Mantel en oma van de direkteur van Fiquas, Rob Geleijn.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.