Een berichtje voor m’n trouwe MP-kijkers…!

Ik ben weinig actief op m’n website de laatste tijd en dat heeft verschillende redenen….hoop dat U geen bezwaar maakt, dat ik de punten en hoofdletters even vergeet bij m’n babbeltje…. websites zijn gewoon niet interessant meer, sinds Facebook, twitter, instagram, aps.etc de overhand hebben in de interesse van mijn vroegere mantelpower kijkers….de jaartjes beginnen te tellen, de snelheid is eruit bij het gauw even een artikeltje/berichtje plaatsen….ik weet er is een vaste kern van trouwe kijkers, niet alleen in Nederland, maar ook bij oud-Aalsmeerders in Amerika, Canada, Australie, Nieuw Zeeland en andere landen, maar er zit geen progressie meer in…niet dat dat zo belangrijk is…, ik verdien er m’n brood niet mee, maar het is altijd of beter gezegd het was leuk in het begin in 2007 tot omstreeks 2012 om te zien, dat er doorlopend zieltjes gewonnen werden…ik heb nu m’n tempo aangepast aan m’n 80ste  levensjaar…2017 was een heel druk jaar met 2 korte fietsvakanties in Duitsland, fietstochten in Nederland, een verjaardagviering van een schoondochter in Frankrijk, ons 50jarig huwelijksiubileum, een reis naar Puglia Italie voor de viering van een ander 50jarig huwelijk, nl van de ouders van Anna-Maria, schoonouders van onze zoon Edward, verder was ik 2 x per week actief op de tennisbaan van All Out, dinsdags bezoek en in het zweet werken op de sportschool,…kaartje leggen met Martin en Jan, tuin bij houden, boottochtjes naar het eiland op de poel, Wordfeud, Tachtigen, fotograferen, de Vrijdag-familiedagen enz.enz….en soms nog Mantelpower!

Hier komt even een prachtige foto, geleend van de prachtigeOVAK kalender, van een zonsondergang op onze mooie Westeinder Plas!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Ton Braspenning schreef:

  Jammer want ik keek elke dag wel even !!!

 2. Edward schreef:

  Ik hoop dat je veel berichtjes blijft plaatsen..

 3. Eddie Mantel schreef:

  Ok dan….! Bedankt beste zoon en zwager

 4. Jolande Carson schreef:

  Ik vind het altijd zo vreselijk leuk om alle fotos te zien en alle verhalen te lezen, en ik hoop dat je het nog lang blijft doen. Het is echt heel apart en veel leuker dan Facebook! 👏👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.