Dinsdag 21 augustus vertrokken Kiki en ik met de fietsen achterop de auto voor een bezoek aan Leeuwarden, de stad waar onze oudste kleinzoon, Arthur, gaat studeren in september…!

Arthur werd op 21 augustus 18 jaar..!

Wij waren nieuwsgierig naar de woning in Leeuwarden, die zijn vader, Edward en moeder Anna-Maria hebben geregeld voor hun zoon en we hadden wat spulletjes voor Arthur bij ons, zoals een paar stoelen en een BBQ…! Om 9.15 uur vertrokken we en om 10uur45 waren we op het adres!

Het was prachtig weer en er was weinig verkeer…! de route over de afsluitdijk is linea recta en betrekkelijk snel te doen!

Hier komen wat foto’s:

Een prima woning in een leuke gezellige buurt, dicht bij het centrum en de universiteit…!

Na het bezoek aan de nieuwe woonlocatie en het in elkaar zetten van de stoelen…vertoefden we voor een heerlijke lunch aan het water…!

Wat zal onze kleinzoon, Arthur, het hier in Leeuwarden naar zijn zin hebben…! Met enkele studievrienden kunnen ze binnenkort het pand betrekken…!

Wij hebben enorm genoten van de stad Leeuwarden,… wat een super gezellige stad!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.