Ik ben een fan van het TV-programma “Beste Zangers”…! Ook in de laatste aflevering, waren er weer hoogstandjes te beluisteren, zoals het door Tabitha geschreven nummer “Hey Mam”…. en werkelijk prachtig gezongen door onze lieve stotteraarster Miss Montreal.

Als ze zingt, heeft ze nooit een probleem met haar handicap…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.