Verleden week donderdag, 10 december, was het heerlijk zacht, windloos wandelweer en lieten Kiki en ik de fietsen in de schuur en trokken we onze wandelschoenen aan…!

We wandelden vanaf de Oude Spoordijk richting het Seringenpark en besloten even een kijkje op de begraafplaats te nemen…! Ik moet bekennen, dat ik daar liever niet kom, maar het was er heerlijk rustig…verder geen mens te zien…! Kiki maakte een foto van mij bij het graf van mijn vader en moeder…

En daarna hebben we wat rondgelopen en gekeken en ik moet zeggen, het deed me heel wat om al die oude graven van bekende Aalsmeerders te zien…!

Ook stonden we even stil bij het graf van de bekende Aalsmeerse zanger Jan Leliveld en daar maakte ik even een foto van het prachtige graf…!

Jan heeft prachtige nummers op de plaat gezet…waaronder “Aalsmeer”. Je kan het lied het Aalsmeerse volkslied noemen…! Ik zal het gauw weer eens op MP zetten…!

vandaag was het weer heerlijk wandelweer en dus gingen we dit keer richting Hoofddorp.

Ik had nooit gedacht, dat ik ooit een wandelaar zou worden…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.